Konkurrence på Facebook

1. Udbyder af konkurrencen er:

Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
8220 Brabrand
CVR nr. 13 36 67 80
Telefon 70 15 15 17
Mail [email protected]


2. Konkurrencebeskrivelse:

Konkurrencen afholdes via en statusopdatering på https://www.facebook.com/EurotagDanmark/ i perioden 26. november til 18. december. Der udloddes en frokost. Vi udvælger en vinder blandt alle indkomne svar senest d. 20. december.

 

3. Hvem kan deltage?

Kun personer, der er bosiddende i Danmark, kan deltage. Ansatte i Eurotag Danmark samt deres familie kan ikke deltage i konkurrence.

 

4. Sådan deltager du:

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere på opslaget, hvem du synes, der fortjener en gratis frokost på byggepladsen. Du skal også 'Synes godt om' opslaget for at deltage.

 

5. Udtrækning af vinder:

Eurotag Danmark vil udvælge én vinder blandt alle, der har deltaget ved at kommentere og 'Synes godt om' statusopdateringen. Vinderen bliver kontaktet på Facebook. Arrangøren har intet ansvar for, at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og en ny vinder blive fundet. 

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis vedkommende ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive trukket.

 

6. Præmie:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Præmien er sponseret af Eurotag Danmark, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Skulle en person som følge af præmien pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Eurotag Danmark sig ethvert ansvar i denne forbindelse.

 

7. Ansvar:

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen, vil alene være tilgængelig for Eurotag Danmark, som er leverandør af konkurrencen. Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Eurotag Danmark opbevarer oplysninger om deltagerne fortroligt til brug for:

- Konkurrencen og eventuel meddelelse om at deltageren har vundet en præmie.

- Til levering, koordinering og fremsendelse af præmie.

Eurotag Danmark vil behandle alle givne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysningerne til en tredjepart. 

 

Desuden:
Eurotag Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl og tekniske problemer på Facebook. Eurotag Danmark forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre disse, såfremt det bliver nødvendigt. Eurotag Danmark er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.