Om Eurotag Danmark A/S

Eurotag Danmark A/S er førende i nybygning og renovering af grønne tagpap-løsninger, flade tage og hældningstage med tagpap.

  

Vores fokus er på at levere markedets bedste tagpap-løsninger og være den førende leverandør af bæredygtige, grønne tagpap-løsninger, der forener miljøhensyn med en sund totaløkonomi. Som leverandør af verdens eneste Cradle-to-Cradle certificerede tagpap-løsninger arbejder vi bl.a. aktivt med genbrug af tagpap, som indsamles og genanvendes i produktionen af nyt tagpap.

 

Derbigum 

Eurotag Danmark forhandler en række unikke produkter og har bl.a. eneforhandlingen af Derbigums produkter i Danmark. Derbigum er førende på verdensplan inden for miljørigtige, grønne tagpapløsninger. Løsningerne er unikke med hensyn til kvalitet og totaløkonomi og produceres i Belgien.

 

Derbigums løsninger lægges udelukkende gennem Eurotag Danmarks landsdækkende netværk af professionelle Derbigum-tagdækkere. Vores tagdækkere er autoriserede gennem uddannelse og tagskoler i Danmark og Belgien.

 

Læs mere på derbigum.dk…

 

 

Tæt Tag Danmark

Eurotag Danmark har udviklet et koncept, der hedder Tæt Tag, og navnet siger præcist, hvad det går ud på – nemlig at gøre livet nemmere, når der skal vælges tagpap-tag. Tæt Tag konceptet er en garanti for, at arbejdet med et tagpap-tag foregår professionelt hele vejen fra den første kontakt, til mange år efter at taget er lagt. Konceptet er vores arbejdsbeskrivelse og måde at gøre tingene på. Det giver en lang række fordele, som både tagdækkere og kunder gennem mange år har oplevet som værdifulde.

 

Læs mere på taettag.dk …

 

 

Residek

Eurotag Danmark forhandler 2-lags tagpapløsninger, som hedder Residek. Residek er en traditionel bitumenbaseret SBS-tagpap-løsning, som er udviklet til at holde tørt under alle tænkelige forhold. Når du vælger Residek, vælger du samtidig en tagpap af bedste kvalitet, der holder i længden. Med en lang dokumenteret levetid og op til 15 års garanti, får du en fremtidssikret tagpap-løsning, som dækker hvor den skal.

 

Læs mere på residek.dk …